Online-People LinkedIn
Delen
 
 

Ervaren vakkrachten via ons eigen bestand

 
U kunt een belangrijke klus binnenslepen, maar heeft even geen mensen tot uw beschikking. De klus laten schieten of toch op zoek gaan naar een passende en flexibele kandidaat? Tijd om heel het internet af te struinen naar de juiste vakkracht(en) heeft u niet; tijd kost immers geld. Dus het dan toch maar laten schieten? Dat hoeft niet; tec-people kan voor u op zoek gaan naar ervaren (bouw)vakkrachten en deze tijdelijk of voor langere tijd bij u plaatsen. Naast het inlenen van personeel kunt u natuurlijk ook bij ons terecht om uw personeel aan andere bedrijven uit te lenen. Door het brede netwerk en de scherpe prijsstelling, is de juiste kandidaat en/of het juiste project voor uw werknemer zo gevonden. Wij zorgen voor ervaren vakkrachten, zodat u kunt doen waar u goed in bent; werken in de bouw- en/of infrasector.
 
tec-people: specialist in de
bouw-, infra- en technieksector

tec-people brengt bedrijven, instanties, organisaties en personeel met elkaar in contact. Dit kan door middel van flexibele uitzendkrachten, maar ook door middel van collegiaal in- en uitlenen van personeel. Met andere woorden: tec-people brengt vraag en aanbod van arbeid bij elkaar. Ons doel is aangenaam en helder: mensen aan een goede baan helpen en werkgevers ontzorgen met HR-diensten, zoals werving & selectie, uitzenden, payroll en de HR-instrumenten.
 
Vakkrachten voor een scherp tarief
Doordat wij specialisten zijn in de bouw-, infra- en technieksector kunnen wij de juiste vakkracht(en) aanbieden voor een scherp tarief. Als een van de weinige bedrijven in Nederland hoeft tec-people namelijk niet alle regelingen uit de bouw-cao te volgen. Daarnaast kunt u samen met tec-people een pakket met arbeidsvoorwaarden samenstellen die aansluit bij de behoeften van uw werknemers. U kunt erop vertrouwen dat tec-people zich houdt aan de richtlijnen zoals die van het VCU.
 
Kom in contact met tec-people
De businesspartners van tec-people zijn het aanspreekpunt voor werkgevers in de regio als het gaat om het uitzenden en de collegiale in- of uitleen van medewerkers.  tec-people kent de bouwbedrijven in de regio en weet ook welke bedrijven eventueel mensen over, of tekort hebben. Als u als bouwbedrijf (vak)krachten over heeft, of juist mensen in wilt lenen, dan kunt u contact opnemen met een van onze businesspartners en dan zullen wij er alles aan doen om hierin te bemiddelen.
 
U kunt zich vrijblijvend en kosteloos bij ons aanmelden. Het enige wat u hoeft te doen is ons te bellen of te e-mailen. Ondanks dat veel zaken bij tec-people online geregeld zijn, blijft het vinden van de juiste vakkrachten mensenwerk. Daarom kunt u ons ook altijd bereiken op het moment dat u onze hulp nodig hebt. Als u zich aanmeldt, krijgt u toegang tot onze vacaturebank technical jobboard. U kunt dan zelf op zoek gaan naar de juiste kandidaten, maar uw businesspartner kan dit ook voor u doen. Zij maken ook alle contracten in orde.  Zo kunt u bezig blijven met de zaken waar u goed in bent en wordt u volledig ontzorgt.

Wij werven en selecteren de beste vakmensen en plaatsen deze naar verschillende organisaties in diverse branches uit. Ons personeel is te vinden in het hele land. Dankzij grote variatie in leeftijd, opleiding en ervaring in diverse branches kunnen wij vrijwel direct een geschikte flexibele medewerker aan u voorstellen. U heeft er dan administratief geen omkijken meer naar. tec-people draagt dan de administratielasten en zorgt voor alle andere verplichtingen. Omdat het team van tec-people uit ondernemers bestaat, kunnen wij ons snel en makkelijk inleven in uw situatie en ondernemerswensen. Dankzij deze korte lijnen profiteert u bovendien van lage marges. Tevens heeft u de flexibiliteit om de overeenkomst weer te beëindigen wanneer u dat wenst, hierbij houden wij wel rekening met de reeds opgebouwde rechten van de vakkracht.
 
tec-people gaat graag voor u op zoek naar de juiste vakkrachten. Er is momenteel een groeiende beschikbaarheid van (Nederlandse) vakkrachten. Wij zorgen dat deze vakmensen morgen al bij u aan de slag kunnen. U vindt hier enkele profielen, die wij snel vanuit ons netwerk kunnen invullen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere vakkrachten.
 
Zoekt u een Allround Timmerman, Nieuwbouw Timmerman, Renovatie timmerman, Service en onderhoud, Steigerbouwer, Stukadoor, Tegelzetter of Asbestverwijderaar? tec-people regelt het voor u.
 

Collegiaal in- en uitlenen

 
  • Heeft uw organisatie een (tijdelijk) personeelstekort? of
  • Heeft uw organisatie juist een (tijdelijk) personeelsoverschot?

Collegiaal in- en uitlenen van personeel kan dan voor uw organisatie een uitkomst zijn.

tec-people brengt bedrijven, organisaties en instanties, die collegiaal personeel willen in- of uitlenen, met elkaar in contact. Wij brengen met andere woorden vraag en aanbod van arbeid bij elkaar. U kunt bij ons terecht als u (tijdelijk) op zoek bent naar vakkundige medewerkers. Andersom kunt ook een beroep op ons doen als u tijdelijk uw eigen medewerkers wilt uitlenen. tec-people heeft jarenlange ervaring in collegiale samenwerkingsverbanden en beschikt over een groot netwerk in uw regio.
 
Indien een collegiale doorleen tot stand komt, bespaart u tijdelijk op uw arbeidskosten. Bovendien voorkomt u werkeloosheid. Uit de praktijk is gebleken dat medewerkers die zo nu en dan collegiaal worden doorgeleend, dit als motiverend en afwisselend ervaren.
 
tec-people is NEN-4400 gecertificeerd en aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid (SNA). Wij garanderen het naleven van alle regels rondom belasting- en premieafdracht en werkgerechtigdheid. Voor u als werkgever is dus elk risico op keten aansprakelijkheid afgedekt.
 

Wij werken off- en online, daardoor altijd bereikbaar


Onze dienstverlening is zowel on- als offline. U kunt alles zelf online regelen. Als u toch behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek, zitten wij binnen drie kwartier bij u aan tafel. 
 

Lage tariefstelling door eigen cao


Als een van weinige bedrijven in Nederland hoeft tec-people niet alle regelingen uit de bouw-cao te volgen. Hierdoor kan tec-people werknemers ter beschikking stellen voor uw organisatie tegen een scherp tarief. Doordat wij specialisten zijn in de bouw-, infra-, en techniek sector beschikken wij over vakbekwame mensen. Samen met onze business-partners kunt u een pakket samenstellen als u, naast de arbeidsvoorwaarden die tec-people biedt, aanvullende arbeidsvoorwaarden wenst te gebruiken voor de werknemers die u inleent. Zo heeft u vakmensen tot uw beschikking voor een scherp tarief.
 

VCU gecertificeerd

Tec-People mag zich een VCU-gecertificeerd HR-/uitzendbureau noemen. Met dit certificaat tonen zij aan dat het VG-beheersysteem voldoet aan de normen die gesteld zijn aan VCU 2011/5.
 
Tec-people levert onder andere personeel aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Bij deze bedrijven worden werkzaamheden uitgevoerd met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Zoals constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Tec-people heeft veiligheid hierbij hoog in het vaandel staan.
 
Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties
VCU is een systeem dat is voortgekomen uit VCA. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. VCA is er voor aannemers en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid. Het is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem. Het omvat een veelzijdig en compleet programma, waarmee uitzendorganisaties objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VG-beheersysteem.